Feng shui är en mycket gammal lära och ingen vet exakt när teorierna började utformas, men man tror att den är mellan 3 och 6 tusen år gammal. Uttrycket Feng Shui betyder ordagrant vind och vatten och man strävar efter att få harmoni och balans i hemmet, trädgården och företaget. Man använda naturens egna krafter och energier, för att förbättra sin miljö och sitt liv, man utnyttjar kraften [chi]. som finns runt omkring oss. För att få en bra Feng shui gäller det att man "rensar i röran" hemma, man slänger saker man inte använder och mår bra av, man börjar inte med alla rummen samtidigt utan tar ett rum i taget, så att det inte känns för övermäktigt.

 

Feng shui handlar också om hur vi påverkas av färger, former, material, möblering och energifält. Bra Feng shui kan man skapa med små medel som inte kostar mycket men som kan ge mycket tillbaka. 

 

Du kanske vill förändra din ekonomi, dina relationer, din hälsa, familj, byta jobb

 

I ditt företag spelar det stor roll hur det ligger, det skall vara välkomnade entreer så kunderna ser direkt vart ditt företaget ligger, men även vara bra balans mellan de olika elementen,  kanske du vill ha mer mera kunder, bättre hälsa, ökad lönsamhet.


 
stäng